Loading...
Yritys2018-03-01T11:16:34+00:00
CC-Agency yritys on perustettu palvelemaan kosmetiikka- ja hiusalan yrityksiä ja heidän tarpeitaan:

Kosmetiikka- ja hiusala kehittyvät jatkuvasti ja alan maahantuojien ja jakelijoiden on hallittava useita asioista lainsäädännöstä tuotteen markkinoimiseen. Kauneusalan verkkokaupat puolestaan kasvavat jatkuvasti ja menestyäkseen verkkokauppojen tulee olla mm. luotettavia, selkeitä sekä houkuttelevia kuluttajien silmissä.

Yrityksen perustajana omaan alalta 8 vuoden monipuolisen kokemuksen ja urani aikana olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä myyjän ja kauneusalan verkkokaupan tehtävistä alan opettajan tehtäviin. Koulutukseltani olen kosmetologi ja kauneusalan ammattikorkeakoulutettu, estenomi. Palvelen jokaisen yrityksen ilolla ja ammattitaidolla. Palveluideni avulla haluan edistää asiakasyritysten liiketoimintaa ja yrityksien ulkoistaessa palvelut ammattilaiselle säästyy yrityksen aika muihin tärkeisiin tehtäviin.

Miksi asiantuntijapalveluita yrityksille?

Kosmetiikka-ala on erittäin innovatiivinen ja nopeasti kehittyvä ala, jossa hyödynnetään uusimpia raaka-aineita ja teknologiaa. Suomessa noudatamme EU:n kosmetiikkalainsäädöntöä, joka on uudistunut monilta osin vuonna 2013 – uudistukset ovat lisänneet yritysten työmäärää ja esimerkiksi pakolliseksi on tullut EU:n komission sivuille tehtävä CPNP -ilmoitus ennen tuotteen markkinoille saattamista.

Mainonnan- ja markkinoinnin palveluissa keskitytään tuomaan selkeästi esille tuotteiden ainutlaatuisuus, ominaisuudet sekä raaka-aineet kuluttajalle yrityksen käyttämässä markkinointikanavassa. Verkkokaupan tukitoiminnot palvelee kauneusalan verkkokauppoja ja palvelut tukevat yrityksen liiketoimintaa, luo asiakasuskollisuutta sekä tuottaa lisäarvoa asiakkaalle.

Nykyaikana kuluttajat ovat entistä tietoisempia kosmetiikasta, sen sisältämistä raaka-aineista ja haluavat tietoa ostopäätöksen tueksi. Koulutuspalveluiden avulla edistetään yrityksen sisäistä kosmetiikkatietämystä ja tämä tukee myynti- ja markkinointityötä.

Yrittäjä, kosmetiikka-asiantuntija Johanna Ahponen