Messupäivitys

Kosmetologipäivät sekä I Love Me-messut 2016 Messukeskuksessa Helsingissä

Tänään oltiin messuilemassa! Ihanaa tunnelmaa – kosmetiikkaa, uusia tuotteita, kollegoita, tuttavia ja uusia tuttavuuksia! Kosmetologipäivät kokoaa yhteen kauneudenhoitoalan ammattilaiset ja tänä vuonna samassa tilassa Messukeskuksessa järjestetään I Love Me-messut.

Pinnalla ovat tällä hetkellä muun muassa ravintolisät kosmetiikassa, sekä niiden mainostus. Verkkokauppa ja kaupankäynnin digitalisoituminen jatkaa voimakkaasti nousuaan ja haastaa kivijalkakauppoja toimimaan kaikilla kaupan osa-alueilla.

Tästä on hyvä jatkaa viikonlopun viettoon, eli mukavaa ja syksyistä viikonloppua jokaiselle!

Toivottaa

Johanna Ahponen

By |2018-03-01T11:16:35+00:00lokakuu 21st, 2016|Yleinen|Kommentit pois päältä artikkelissa Messupäivitys

About the Author: